Diabetes 5.0

Igår blev jag sur på en surgubbe när jag och Vegas simtränare!! En rabiat jäkel som stod och skrek och slog ett järnrör i skyltstolpen med hundförbudskylten!!

Efter vi tränat gick jag fram och frågade varför han höll på så, han forts då skrika en himla massa personangrepp. Jag var först lugn och förklarade ÅTERIGEN att Vegas var assistanshund osv..... det hjälpte då inte.....

Tack kommunen för ert snabba svar som jag ska häfta fast på Sandsbro badplats 😂💪🏻 inplastat!! Å med silvertejp, spik och taggtråd!

 

Diabetes 4.0

 
HELT GALET!!!! kan det vara psykologiskt? Kanske reagerar jag effektivt pga att det är nytt för kroppen? Eller för att jag hållt igång hela dagen?.... näe, vet ni vad... jag har ej svaret på den frågan idag! Men lycka, lycka att blodsockret varit lägre under en "hel dag" än de senaste 22åren..... Det finns tyvärr (som vanligt) en baksida på alla mynt, biverkningar på det lägre värdena.... huvudvärk, synrubbningar, yrsel, hunger och illamående. Det gäller att hålla ut ett par veckor ev månader ev halvår...... Det får ju inte bli för bra, för fort då riskerar man mer än morgondagen. Balansgång.... "Lagom".... 
 
Bara på en dag så har jag sett extrema effekter OCH bieffekter.... på gott å ont! Men JA, FIAsp insulinet är sjuuukt snabbverkande och jag har idag knappt tagit 2/3 av doserna..... galet.... galet bra!!!!
 
(inom det blåa området bör man ligga)....
bild 1. Novorapid.  bild2. FIAsp