diabetesvovve 26.0 Förbannad!

Idag är ingen jätteglad dag! jag har gått och  väntat på att Samarkand ska lämna in komplettering till diskrimineringsombudsmannen. 21/7 skulle detta vara inlämnat. Idag fick jag mejl om att de ej fått in något än.... jag frågar mig, vad är det brist på hos de "ansvariga" på Grand Samarkand i Växjö?
 
För mig är det en väsentlig fråga då jag blev ombedd att lämna gallerian pga min signalerande och alarmerande diabeteshund (under utbildning MEN med Tjänstetäcke). DO anser att de vill ha in deras riktlinjer mm för att kunna ta ytterligare ställning. När de fick in första svaren (även dessa efter påminnelse att tiden för inlämningen gått ut) Så begärde DO kompletterande svar... som sagt dessa har just i denna skrivande stund ej inkommit!! 
 
Är det så jäkla svårt att reda ut vad man har för regler och riktlinjer när det gäller assistanshundar? Sjukt besviken på deras bristande engagemang i en fråga som dom är anmäld i. Grand Samarkansansvariga bevisar gång på gång att dom inte bryr sig det minsta......
 
"arg NennY"........