2018 men nu kör vi 2019!!!

Snabbt sammanfattat år2018:

Oj svårt att komma ihåg allt skoj men även kämpiga saker som skett. Men startar såhär:

Haft stort stöd & kärlek från alla spec av fina familjen❤️. Man klarar inte allt ensam, inte alltid.

År 2018 hann jag med, att utbilda mig som hundinstruktör, började spela fotboll efter 15års paus (såååå himla roligt!!) , vi var på vår första skidsemester tillsammans i Kungsberget (vilket vi ska göra om i år igen 🙌🏻), Wilton har fyllt hela 10år, Vegas har fyllt 3, jag och Ola var på en underbar resa till Cypern (hoppas på en ny resa i sommar), vi var i Norrland ❤️, var i Stockholm och fick stipendie till att utbilda mig till Assistanshundsinstruktör från fantastiska Filipsällskapet💕, jag har fått nya gamla fantastiska kollegor, Vegas får vara med på jobbet och göra sitt jobb, jag har tyvärr fått utstå laserbehandling av ögat för att få behålla synen pga diabetesen, även smärtorna i kroppen har ökat men tack vara varmvattenbassängträning är det uthärdligt. Lilla jag har stått inför flera 100.000tals personer och berättat vad Vegas betyder, helt galet när man tänker tillbaka på det. Diabetesgalan 2018.

Som sagt utan min fina sambo Ola, bonusgrabb Wilton och Vegas hade jorden inte snurrat. Ni är mitt allt❤️.

________________

Så vad ser vi framåt på, jo! År 2019:

Bättre hälsa och fina familjestunder såklart! Skidresa till Kungsberget (ååå ska äntligen få testa min nya bräda) Nya insulinpumpen (den kommer förändra mycket, förhoppningsvis till det bättre). Påbörja universitetsstudier på distans samtidigt som forts 100% jobb.

Önskar mig inget annat än att få bli okej i alla sjukdomar och att vi är vi i familjen ❤️ och att alla mina nära får ha god hälsa, (ev en liten valp till sommaren hade ju varit lite önskvärt också 🤣😉).