Vårfeeling🙌🏻

Jisses vad tiden går fort!! 
Pumpstart i början av februari och sista pumpträffen var i förra veckan. Resultaten är slående, HBA1c har sjunkit till 53% alltså från Pumpstart då jag hade 78. Mitt HBA1c låg på över 107% innan jag skaffade diabetesvovve..
Alltså i över 20 år levde jag utan något hopp om en hållbar framtid, till att nu kunna få leva. DET mina vänner är en känsla som är svårbeskrivlig!! Heja framtid!! Nu hoppas vi på en lite detalj, botemedel!!!!
 
Vegas sköter sitt jobb alldeles utmärkt då pumpen (tekniken) avläste blodsockret fel och fick mig att tro att jag låg bra på 6,9mmol men verkligheten uppdagades då Vegas markerade lågt värde, efter bs-koll så hade han rätt med ett bs på 2,8mmol.... tack (igen) älskade vovve!
 
Idag söndag, var vi på diabetesföreningens årsmöte och pratade om diabetesvovvar och livet med en. Mitt under allt så började Vegas gny och gny.... han gav sig inte, tog druvsocker och efter en stund började pumpen larma också... Hahaha, aja, lyssnarna fick bevittna en mycket envist gnällande diabeteshund då bs låg på 2,2...
Vegas in action!
 
Träffade även en mycket energirik och supertrevlig Elin Cederbrandt som föreläste om T.A.D. - together against diabetes1. Heja 💪🏻 Keep up the good work!!
 
///Vårfeeeeeling!!! 
 
Bild: Vegas Pegasus tycker jag är astråkig när jag pluggar...