aldrig skrattat så mycket på en hundkurs innan, galet roligt faktiskt!!!🤣🤣

Idag har vi inte gjort många knop, eller Texas gjorde en hel del knop när han hälsade på Casper idag. Dom leker otroligt effektivt när vi ses vilket är super roligt att se. Därefter har jag mest tagit det lugnt, tog mig tid för massage hos bästa Erica på "Energy for you". Såååå välbehövligt!! 👏🏻 sedan dess har jag varit i "paus-mode". Skönt! 

Texas och jag var väldigt taggade på att tävla i slutet av Juni, tävlingslydnad startklass. Meeeeen.... lillskiten är ju för ung 🤣🙈🥰. Man måste vara 10månader för att få tävla, synd men samtidigt skönt för då har vi till september på oss att träna 🤣👏🏻. Mål ska man ha för att nå bästa resultat, i allt här i livet!
 
Sedan när det gäller tävla med Texas är det ju för att det är roligt, Texas älskar träna på planen, älskar belönas för allt bra han gör och älskar all bus och lek som sker när vi tränar. Den glädje han visar är enorm, och efter en träning så sover han så himla gott. 🤎 (även matte). 
 
Träningsgruppen är fantastisk! Alltså, jag har aldrig skrattat så mycket på en hundkurs innan, galet roligt faktiskt. Vi tränar en hund åt gången vilket gör att man hinner se hur och vad ekipagen tränar på, man pratar, peppar och tipsar varandra, helt underbart!! Man längtar liksom till nästa gruppträning och kurstillfälle!! Heja oss! Tina, Malin, Gunilla, Agneta mfl.
 

Bild: Texas får lite bus och tjuvar 🤣❤️