Världsdiabetesdagen 2020

Efter att jag idag haft min Diabetes i 25år kan jag konstatera många saker kring och om Diabetes. Det finns INTE några positiva saker kring denna jäkla (för andra osynliga) sjukdom. Tacksam för min älskade sambo och bonuspajk som får mig att kämpa på!
 
Följdsjukdomar och komplikationer är mer än regel än ett undantag efter många års sjukdom. Idag finns tackolov super tekniska prylar som hjälper till att kontrollera sjukdomen. MEN även med dessa, behöver man tänka och ta hundratals beslut varje dag. Och man kan INTE lita på tekniken till 100% detta har bevisats flertalet gånger senaste veckorna! 

MEN jag har, eller kommer att ha en trygghet vid min sida 24-7, som larmar 10/10, som inte får batteritorsk, inte larmar fel, inte tar in vatten och slutar fungera! 

Jag fick endast ha min Diabeteshund Vegas hos mig under kort tid, men NU tränar Texas på att ta över arbetet som superhjälte. Diabeteshunden ökar min livskvalité, trygghet samt får mig att klara av bakslag och behandlingar som många skulle kasta in handduken för. Utbildningen är igång via Svenska service -och signalhundsförbundet. 

Och återigen, så kan jag inte tacka Filip sällskapet nog mycket för Stipendiet som täcker utbildningen 💙 finns ej ord..

”One life, live it!”

#http://filipsallskapet.se/ 

#http://www.soshund.se/