My Dog 2023 Göteborg!!

Som förare och instruktör i Svenska service och signalhundsförbundet får man vara med om mycket roliga event!!
 
Den 7/1 var jag och Texas i Göteborg och pratade assistanshundar. Vi hade även uppvisning av medicinskt alarmerande assistanshundar. SoS var där alla dagar och hade en monter på mässan, massor av folk kom förbi. Dagen var fullspäckad för oss två, vi skulle även tävla i Tem2 Inomhus mitt i mässvimle. Fullsatt med publik och en speaker som pratade hela vår tävling 🙈. Tävlingen gick helt ok, 7/8 gömmor tagna....men en trött Texas då han precis innan hade kört 100% med uppvisning på stora scenen.
 
Diabeteshundar var mitt fokus då många var nyfikna och endel även påväg in i utbildning! Skoj!! Assistanshunds snack både före, under och efter tävling. Många visste redan vilka vi var då man bla lyssnat på föreläsning om diabeteshundar som jag och Yrsa Franzén Görnerup höll online för ett tag sedan. MEN även personer som varit på föreläsningen i Uppsala diabetescentrum kom fram och pratade.
 
Kan lova att man däckade snabbt på kvällen 🤣😂. Bra dag, men nästa gång väljer jag nog att göra endast en av sakerna på MyDog 🙈😂. Texas jobbade superbra, markerade mitt låga blodsocker två ggr under dagen, detta bland tusentals människor och hundar!! DU är GRYM!!
 

Bild: svenska service och signalhundsförbundets monter.