Hund, hund och lite mer 🐕‍🦺

Grått ute och precis avklarat efm rundan, då kan vi blogga lite till.

Förutom att assistanshundsträningen går framåt så har vi även forts med Nosework!! Då Texas precis ÄLSKAR att söka tänker jag att vi ska forts så länge det är roligt! Vi gjorde vår första kurs på SnifferDogs Sweden, Annette som håller i kurserna är otroligt kompetent, ödmjuk och ger grym feedback! Vi gick NW fortsättningskurs, men efter den var slut ville vi fortsätta därför gick vi sedan NW tävlingskurs🙌🏻. Nu är vi anmälda till doftprov NW1 och NW2, alltså doft: eukalyptus och lagerblad. Sista doften (lavendel) kör vi nästa termin 😉

Doftprover måste man göra för att få börja tävla i NW. (Vilket vi SKA..tävla alltså..sen får vi se när🤪). Eftersom det är några veckor kvar till testerna så ville jag hålla igång NWträningen, tackolov fick vi hoppa in i en tävlingskurs i Rottne för Christel på Csigora 🙏🏼 tacksam för chansen att fortsätta utvecklas!!! 

I morgon lördag blir det Lyfnadsträning med bästa Teamie Agneta och finaste Doris (även Dorran 🤎aka dramaqueen är en underbar brun labbe). På söndag kör vi ass.hundsträning ev på Grand och på tisdag blir det att träffa bästa lydnadskursgänget för träning och skitsnack 🤣. SOM jag saknat våra kurskvällar, (lydnadskurs och NWkurs låg samtidigt så var tvungen välja), meeeen Texas busen visar sån jäkla glädje och go’ i NW så det var värt det, lyssna in din hund, ibland måste man göra andra saker för att gå framåt i vissa! Detta har gjort att nu, när vi kör lydnad har jag en hund som är med mig på ett helt annat sätt än innan!!

MEN innan imorgon blir det simbassängträning för Texas ikväll på Smådjursdepån i Växjö!!! Sund och nyttig träning!!