:::::: 2022 ::::::

Nytt År, nya möjligheter!!!
 
Nu blir det uppdatering, ska dra allt lite kort. Texas är grym, han markerar med 100% säkerhet varje lågt blodsocker, han markerar även när jag sjunker för snabbt. Han sköter sin roll som diabeteshund med bravur!! Å faktiskt, han är bara 2år 4mån ung fortfarande 😃❤️. Inte nog med att han sköter den viktigaste arbetsuppgift, han jobbar även med att agera innan jag får de värsta smärtpåslagen.
 
Min diabetes har ju även (så snällt...) gett mig fler kroniska sjukdomar, de tuffaste är nog den konstanta smärta jag lever med, (fibromyalgi), varje dag, varje natt. Smärtan ökar om jag tex sitter fel, sitter för länge, står fel, står för länge, rör mig för mycket, rör mig för lite..... eftersom jag alltid har ont missar man att lyssna på signaler som kroppen skickar... och jag kan bli mycket dålig. Konstant värk och nervsmärta på det är ingen bra kombo...... missar jag signalerna är det lixom "no return".... Redan tidigt märkte jag att Texas även uppfattar detta, hur kan jag inte riktigt förklara men är nästan säker på att en kombination av förändrad doft eftersom kroppen utsöndrar kortisol, adrenalin och endorfiner.... men även mitt rörelsemönster, sitter jag så visar Texas tydligt genom att backa, kommer fram å backar igen tills jag står upp.... då har han ju löst problemet 😇. Detta har han gjort ett bra tag men det tog ett tag innan knäppa matte fattade 🤣🙈. 
 
Fler saker som händer.... jo! Texas ska börja inskolas på jobbet, jag jobbar som gymnasielärare med en grupp elever (i ett klassrum). Det har gjorts riskanalyser mm och nu är det dags att dra igång. Sakta ska Texas börja vara med.
 
hm... just ja! Jag är klar med SMARThundutbildning. 🙌🏻 Nu kör jag vidare mot assistanshundsinstruktör 💪🏻. Å samtidigt som livet sker så kämpar vi vidare med Noseworken!! Sååå roligt! Siktar högt gör vi med 😅 innan vintern gjorde Texas sin 4:e tävling TSM (tsm- är där det är alla fyra moment/områden inomhus, behållarsök, utomhussök och fordonssök). Texas kom på en 2:a plats av 50 tävlande, det gav mig lite "blodad tand" och mål för 2022 är självklart ta 3st diplom i NW1. NU KÖR VI!!! Pepp som tusan 🥰😍.