Nyår 2019 🥂

 Imorgon går vi från 2019 till 2020!! Fatta hur galet det låter...år 2020 lixom 😃. 2019 har varit ett mycket tufft år på många sätt, många saker som vi drabbats av. Men vi är en familj som hittar vägar förbi det tuffa, tillsammans. Sjukdomar och smärta är några av de saker som återkommit allt som oftast tyvärr, och tyvärr påverkar det inte bara den som måste uthärda skiten utan alla runtom.
 
I mitt liv finns min sambo och bonusgrabb som pushar på deras egna vis och oftast hjälper det för att orka. Ibland orkar man ej bli pushad och då kan jag lova att dom även får ta den smällen 🤣🙈.  

Det jag är tacksam för under 2019 är såå otroligt mycket, man lär sig snabbt uppskatta LIVET när man är sjuk varje dag. Min familj såklart, min sambo, min grabb är de som får en att orka. 2019 gav mig också en utmaning genom Texas T-Rex Wiksten, han ger mig kärlek utan förbehåll, han driver mig till vansinne och får mig aktiverad (vilket gör gott om än tufft).
 
2020 kan bara bli bättre, det måste det bli!! jag önskar att 2020 blir mitt och alla andra som kämpar med sjukdomars år, (eller hur Anna J, 2020 alla ”fighters” år bestämde vi va?!!!). Det finns bara en sak i världen en person med kronisk sjukdom önskar sig.... att få vara frisk, tänk bara att få vara helt sjukdomsfri i någon dag, svårt att ens föreställa sig hur underbart det hade varit.
 
Så alla där ute som hoppas på pengar å makt, önska er hälsa och kärlek istället 🖤. Uppskatta era nära och kära och spegelbilden du ser. Ta aldrig någon eller något förgivet så kommer 2020 bli ditt år också 🖤 i promise!
 
Gott Nytt År Och Ses År 2020
 
#familjenfrämst #OlaWiltonTexasJenny #Livet #2020