Snart 5 mån och 22kg!

Hej!
tiden går fort, på tisdag är Texas redan 5mån!! Men vad denne lille 22kg labbe kan! Han är otroligt duktig på många saker, bitas, busa, titta på allt annat när han ska komma, äta mat, sa jag bitas? Jo precis, han håller på tappa tänder och är väldigt irriterad på sina tänder. Han biter inte för att skada utan biter och gnuggar tänderna... vi leker med kamptrasa och det hjälper lite. Det är bara att ha tålamod, idag ramlade en kindtand...
 
Japp, ni såg rätt i rubriken! Texas är nu 22kg, han är absolut inte tjock utan mycket fin i hulle. 
 
Vi går/har gått valpkurs inomhus (smådjursdepån) för Växjö brukshundsklubb, det har varit sååå bra på många sätt! Vi gick en valpkurs där det är "instruktörer under utbildning" som höll i kursen, vilket betydde ca 5-6 instruktörer till 6 ekipage, LYX!!! Nu letar jag desperat efter forts, och tyvärr är allmänlydnads kurserna fullsatta..... så får leta mig utanför klubben... :/ vilket är tråkigt när man kommer in i en gemenskap där fler av valpekipagen velat gå vidare. Håller tummarna för reservplats!
 
Idag var vi i skogen med valpkursen och spårade, spännande och skoj.... men blött då det regnade på tvären 😂. Perfekt aktivering för hundens alla sinnen!!! Ska ut och lägga spår imorgon igen, har glömt hur roligt det var!
 
Kvällens höjdpunkt!! mys med älskade Tex.