Februari /vabruari fast utan vab dådå 😆

Hej alla!
 
förra veckan gick vi på sportlov härligt eller hur!?? MEN.... eftersom jag är lite småsjuk i allt möjligt blir jag nästan alltid sjuk så fort jag är ledig!!!! guess what!?! förkyld utan feber, orkat göra en hel del men så satte det sig på astman och varje andetag blev tufft... in på vc och andas in medicin. Nu är jag frisk men fortf astmasjuk.... tjuter å rosslar å piper om mig 🙈😍 en dag i taget. Snart 100% igen.
 
MEN vi har också haft det riktigt riktigt Nice, 3-rätters och spa på Falkenberg Strandbad med min bättre hälft och hunden såklart 🙈😍🥰
 
Jag har fått träffa den mest bedårande 11v Holländare Axa och hennes Matte. Fantastiskt Team kommer det bli!! Förhoppningsvis både som assistanshundsekipage men även inom allt dom tar sig för , .....nosework! Lydnad mm.
 
OCH på tal om Nw, vi blev nyfikna på sidospåret Specialsök sbk röd-kong.... så hojtade på coachen och vi fick till en spec.söks dag. Vi började belöna upp etiketten röd-kong classic. Därefter körde vi lite markeringsövning Och avslutade med flera inomhussök, sjukt hur bra Texas är, så jäkla stolt är jag!! Han hittade alla, överallt. Detta kan man tävla i 🤩 och funderar på testa. Dock finns inget 100% regelverk satt än, vilket gör att det endast köra inoff tävlingar. Svårt att jobba med målbilden när man ej vet vad som bedöms vad...... men vilken härlig dag, Tack coach Annette på Snifferdogs Sweden, bästa Gun och Catja!!! 


Detta gör vi om snart igen!!