Sommar, TD1, Livet

Sommarlov!!! yes, jag är bannemig 36år och har sommarlov, tack vare att man är lärare 😍. Det finns både fördelar och nackdelar ..... men mest fördelar 😃. sommarlovet är ett av dom!!!
 
Texas har gjort stora stora framsteg i diabetesmarkeringarna, han larmar mig 10/10, dessutom innan pumpen larmar. Inatt var första gången han larmade när jag sov, jag vaknade av att han buffade på handen å tjöt. jag hann sätta mig upp fråga vad det var och han frysmarkerade i min hand, då sa jag bara - duktiga du, är matte låg?. Sen tjöt larmet på pumpen.... Texas sover annars väldigt hårt under nätterna, han vaknar inte ens om man råkar gå på han mitt i natten... så jag är mycket nöjd med markeringarna!!!
 
 
Texas var och gjorde doftprov på Csigora i Rottne för några veckor sedan, han fixade eukalyptus!! Jag blev pepp och såg fram mot att göra resten av doftproven i Olofström på Hundiosen. Så för ca en Vecka sedan åkte vi dit, väl där skötte han sig exemplariskt, han klarade både lagerblad samt lavendel. Det är dessa tre dofter som man tävlar i. Man måste klarat eukalyptus för att få börja tävla i NW1 sedan lagerblad och lavendel för att få tävla i NW2 och NW3. Så jäkla stolt!! NU ska man bara få tummen ur och boka in sig på NW tävlingar för att klättra i klasser. Texas är riktigt vass på Nw han är doftsäker men som alla vet är han även snabb som en Ferrari och den kombon kan ta en långt i NW. 👏🏻🙌🏻💪🏻. 

AssistanshundsExamen är även inplanerad, fatta stort..... och nervöst.... shit... 
 
ha en fantastisk sommar alla följare!! 💪🏻🥂🐕‍🦺☀️