Familjen främst ❤️

 

Jag är så jäfla glad & tacksam att jag har VÄRLDENS bästa föräldrar, sambo, bonusson och bror m fam. Alltså på riktigt❤️ 

Mina föräldrar & sambo finns ALLTID där, vare sig jag är glad, arg eller allmänt less på min förbaskade dysfunktionella kropp. ALLTID!! Dom ställer alltid upp. 

Min mamma har förmodligen det största hjärta en människa kan ha. Hon som älskar att vara farmor till min brors underbara barn, hon varken dömmer eller ifrågasätter Varför jag inte själv valt att ha barn, hon lixom älskar min bonusson Wilton som sitt egna barnbarn. Gör aldrig skillnad på barnbarnen❤️. Dessutom är hon Världens bästa mormor (mattesmatte) åt Texas.

Min pappa har lika stort hjärta han! Han ställer alltid upp! Vi har även lätt att reta upp varandra 🤣 Okej jag erkänner!!! Jag är så jäkla lik min pappa i sååå mycket 🙈 å det mina läsare är jag stolt som en tupp över 😃🥰!! Dessutom är han Världens bästaste morfar åt Texas, Alla dagar i veckan!! Det senaste han gjorde för mig och Texas var att bygga ett helt enastående stängsel i trädgården så Texas aka Houdini inte springer till grannen å bajsar eller springer ut bland bilarna!🙈 

Min sambo, ja vad säger man, kärlek❤️ han håller mig vid ytan. Får mig att skratta men också att orka lite mer. Det tär väl alltid på ens nära när man är sjuk 365 dagar om året men Ola orkar (nästan) alltid med mig 🤣 det måste bara vara kärlek❤️.punkt 😃. Nu i februari har vi varit vi i 9 år.

Så alla ni, var tacksamma och glada för era nära och kära, det är jag ❤️