Hund, hund och lite mer 🐕‍đŸŠș

GrÄtt ute och precis avklarat efm rundan, dÄ kan vi blogga lite till.

Förutom att assistanshundstrĂ€ningen gĂ„r framĂ„t sĂ„ har vi Ă€ven forts med Nosework!! DĂ„ Texas precis ÄLSKAR att söka tĂ€nker jag att vi ska forts sĂ„ lĂ€nge det Ă€r roligt! Vi gjorde vĂ„r första kurs pĂ„ SnifferDogs Sweden, Annette som hĂ„ller i kurserna Ă€r otroligt kompetent, ödmjuk och ger grym feedback! Vi gick NW fortsĂ€ttningskurs, men efter den var slut ville vi fortsĂ€tta dĂ€rför gick vi sedan NW tĂ€vlingskursđŸ™ŒđŸ». Nu Ă€r vi anmĂ€lda till doftprov NW1 och NW2, alltsĂ„ doft: eukalyptus och lagerblad. Sista doften (lavendel) kör vi nĂ€sta termin 😉. 

Doftprover mĂ„ste man göra för att fĂ„ börja tĂ€vla i NW. (Vilket vi SKA..tĂ€vla alltsĂ„..sen fĂ„r vi se nĂ€rđŸ€Ș). Eftersom det Ă€r nĂ„gra veckor kvar till testerna sĂ„ ville jag hĂ„lla igĂ„ng NWtrĂ€ningen, tackolov fick vi hoppa in i en tĂ€vlingskurs i Rottne för Christel pĂ„ CsigoraÂ đŸ™đŸŒÂ tacksam för chansen att fortsĂ€tta utvecklas!!! 

I morgon lördag blir det LyfnadstrĂ€ning med bĂ€sta Teamie Agneta och finaste Doris (Ă€ven DorranÂ đŸ€Žaka dramaqueen Ă€r en underbar brun labbe). PĂ„ söndag kör vi ass.hundstrĂ€ning ev pĂ„ Grand och pĂ„ tisdag blir det att trĂ€ffa bĂ€sta lydnadskursgĂ€nget för trĂ€ning och skitsnackÂ đŸ€Ł. SOM jag saknat vĂ„ra kurskvĂ€llar, (lydnadskurs och NWkurs lĂ„g samtidigt sĂ„ var tvungen vĂ€lja), meeeen Texas busen visar sĂ„n jĂ€kla glĂ€dje och go’ i NW sĂ„ det var vĂ€rt det, lyssna in din hund, ibland mĂ„ste man göra andra saker för att gĂ„ framĂ„t i vissa! Detta har gjort att nu, nĂ€r vi kör lydnad har jag en hund som Ă€r med mig pĂ„ ett helt annat sĂ€tt Ă€n innan!!

MEN innan imorgon blir det simbassÀngtrÀning för Texas ikvÀll pÄ SmÄdjursdepÄn i VÀxjö!!! Sund och nyttig trÀning!!

 

 

Kommentera hÀr: